Crònica de la presentació davant la premsa

El passat 19 de desembre es presentà a la premsa l'Assemblea Aturem Bcn World. L'acte de presentació es convocà en un dels punts conflictius del projecte, la Platja Llarga de Salou.
A la convocatòria hi assistiren nombrosos mitjans de comunicació que mostraren un alt interès en conèixer de primera mà els objectius de l'Assemblea, el seu pla d'actuació, els motius que ens porten a rebutjar Bcn World.
Membres de l'Assemblea van atendre als mitjans tot destacant la problemàtica social, territorial i ambiental que suposarà el projecte al territori. Juntament amb els membres de l'Assemblea també va participar un membre de la plataforma Aturem Eurovegas, que ha donat el seu suport a l'Assemblea Aturem Bcn world.
Properament l'Assemblea Aturem Bcn World continuarà la seva tasca de difusió i extensió pel territori del col·lectiu, tot recollint suports i aprofundint en les accions de rebuig al projecte.
A través del nostre blog podràs seguir-ne l'actualitat.




Mitjans de comunicació on va sortir la notícia:

Telenotícies de tv3 (3/24):

La Vanguardia:

Diari de Tarragona:

Diari Ara:

Tarragona ràdio:

Agència catalana de notícies:

EFE Verde:

Tarragona 21:

Btv:

Nació digital:

Plataforma Aturem Eurovegas:
http://aturemeurovegas.org/2012/12/18/convocatoria-de-premsa-de-presentacio-de-lassemblea-aturem-bcn-world/

Delta viu!

Indymedia Barcelona:

Directe!:


 

Entrades populars d'aquest blog

COMUNICAT: Aturem Bcn World i GEPEC-EdC denunciem l’operació de compra dels terrenys de la Caixa per part de la Generalitat de Catalunya per 120 milions d’euros

COMUNICAT: Aturem Bcn World presentem al·legacions a la modificació del PDU del CRT de Vila-seca i Salou

COMUNICAT: El TSJC declara nul el Pla Director Urbanístic de Bcn World i estima parcialment els arguments d’Aturem Bcn World i GEPEC-EdC